Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War - arénában ereszthetjük egymásnak orkjainkat

|

Megjelent egy ingyenes DLC a Middle-earth: Shadow of Warhoz, mely lehetővé teszi, hogy online harcba küldjük csatlósaink más játékosok orkjai ellen.

Hirdetés

Remélhetőleg aki végigjátszotta a Shadow of Wart, annak nem lett egy életre elege belőle, és szívesen visszanézne még Középföldére.

Hirdetés

Jönnek ilyen-olyan tartalmak a közeljövőben, viszont tegnap megérkezett az Online Fight Pits mód. Ez csak arról szól, hogy különböző arénákba küldhetjük legjobb orkjaink, akik mások feltápolt orkjai ellen harcolnak, és ha győznek, tárgyakat, fejlesztéseket, egyéb hasznos és értékes jutalmakat kapunk. Arról nem esett szó, mi van, ha veszítenek. 

A Shadow of Warhoz nemrég egy fizetős DLC, a Slaughter Tribe is megjelent, viszont a felhasználók annyira nem elégedettek vele, hogy Steamen 30%-on áll 123 értékelés után. Ha nem vettetek Expansion Passt, lehet, érdemes lesz átugrani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)