Hirdetés

Minőségi és halk energiaforrások a Scythe-tól!

|

Folyadék csapágyas ventilátorral szerelt 80 plusszos hatásfokú tápegységeket jelentett be a Scythe!

Hirdetés

Az új Chouriki tápegységek halk működést és magas teljesítményt biztosítanak. A Scythe széles teljesítmény palettával dobja piacra a tápokat. Elérhető lesz 400, 500, 600, 700, 850 és 1000 Wattos egység is. Mindegyik modell megkapta a 80 pluszzos hatásfokú minősítést és a ROHS szabványnak is megfelelnek. Ez utóbbi miatt szinte biztos, hogy Európába is forgalomba fognak kerülni, de erről még hivatalos információ nem látott napvilágot. A megbízhatóságot nem csak a Scythe és Enhance Electronics közös fejlesztés, de a magas hőfokot (105°C) bíró kondenzátorok is alátámasztják, illetve minden termék aktív PFC-vel is fel van vértezve.

 

chouriki-300pa_gs.jpg

 

A tápok mindegyike Scythe Kama Flex folyadék csapágyas ventilátorral van felszerelve. Ezeket a táp elektronikája vezérli, az aktuális hőfok függvényében. Ebből kifolyólag rendkívül halk működés várható, amit a meghatározott zajszint étékek is alátámasztanak. A legalacsonyabb zajszint 7,9dBA míg a legmagasabb is mindössze 24,7dBA, amit csak az 850 és 1000 Wattos modellek érnek el, és csak abban az esetben, ha tényleg nagyon nagy a meleg. Ez utóbbi modellek leg alacsonyabb zajszintje 8,5 és 9,6 dBA. Csatlakozók terén sem kell szégyenkezniük a Chouriki tápoknak. A S-ATA tápcsatikból 6-10 db, PCI-EXPRESS 6+2-es csatikból, pedig 1-4 db áll rendelkezésre, modelltől függően. A fekete tápegységek mellé rezgés gátló fekete szilikon betétet is jár, amit a beszereléskor a táp és a ház közé lehet illeszteni.

 

chouriki-h400_gs.jpg

 

A Scythe termékek hivatalos magyarországi forgalmazója a Computermode. A tápokról oldalukon olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)