Hirdetés

Modern Warfare 2 - több, mint 170 darab egycsillagos értékelés.

|

Már 140000 aláírónál tart a MW2 petíciója, amely dedikált PC-s szervereket kér.

Hirdetés

Érdekes virtuális ellenállási mozgalom van kibontakozóban a Modern Warfare 2-vel kapcsolatban.

Egyrészt itt van ez a petíció, amely arra kéri a kiadót, hogy ugyanmár legyenek dedikált PC-s szerverek a játékhoz - 140000 ember is kevés ahhoz, hogy az Infinity Ward megengedje ezt - nem lesznek dedikált szerverek. Erre érdekes gerillaakcióba kezdett az MW2 közösség - több, mint 170 darab egy csillagos értékelés született (ez a legalacsonyabb osztályzat) az Amazon.co.uk-on a Modern Warfare 2 PC-s változatára. Hogy a botrány tovább dagadjon mára eltüntek az értékelések, helyettük egy "Where have all the reviews gone?" topik fogadja a látogatókat, Foamer nevű fórumozó azt írja benne: "170+ one star reviews were here this afternoon. Now, they've all been deleted, no doubt at the behest of Activision. Shame on you Amazon- you tried to pull this stunt with Spore and were forced to put them back. I suggest you do the same here before you get embroiled in the boycott." - nem árt tudni, hogy az Amazon vásárlóit sokban szokta befolyásolni mások értékelése, így a 170+ egy csillag sokakat eltántoríthatott volna a vásárlástól.

Szóval érdekes módon eltünt a 170+ egy csillagos értékelés, ami viszont nem tűnt el, azok a közösség szerverei: a cikk írásának pillanatában a Game-Monitor.com szerverkereső szerint 453 darab olyan szerver létezett, amely a nevében hordozza a Boycott MW2 (azaz a bojkottáld az MW2-t) szavakat. Ez utóbbi szám pénteken még csak 350 körül járt. Ezek a a szerverek egyébként nemzetköziek, és javarészt valamilyen CoD rész szerverei.

Akit érdekelne, mi is ez a bojkott, íme, egy rövid film:

Kiváncsi vagyok, a közösség elér-e valamit ezzel az elégedetlenkedési mozgalommal. Ti mit gondoltok?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)