Hirdetés

[MOZi] Előzetesekk

|

A finom ebéd utáni sziesztához kellemes segítséget nyújt az alábbi két filmből előkerült előzetes. Az első az I, Robot, amit már ismerhettek (remélem :D)... na szóval jött egy új trailer, tele fini új jelenetrészletekkel. Íme! Aztán van egy új alkotás, melyről még nem ejtettünk szót. Címe: Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events, mely egy könyv alapján készül, s a főszerepben Jim Carrey lesz. Hozza a szokott formáját, szóval kötelező :D Most jelent meg az első előzetese. Nekem nagyon tetszik... leírhatatlan ez a csávó, meg szerencsére megint olyan szerepe(ke)t kapott, mellyel könnyedén tudott azonosulni. Erről itt meg is győződhettek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)