Hirdetés

[MOZi] Jönnek az Uwe-filmek megállíthatatlanul

|

Uwe Boll, az elismert rendező, profi bokszoló, őszinte játékrajongó és főállású filmipari jelenség sikeresen szerződést kötött a Freestyle Releasing filmkiadóval, jövőbeli filmjeinek forgalmazására.

Hirdetés

A 2003-ban alakult, kis költségvetésű filmekben utazó filmkiadó kaliforniai székhelyű, így a szerződés létrejöttét a cinikusabbak betudhatják egy komolyabb napszúrásnak is. Persze mi nem vagyunk cinikusak, és őszintén hiszünk a rendező képességeiben, bízva abban, hogy még rengeteg sikervárományos film fog kikerülni kezei alól. Kezdve a szeptemberben mozikba kerülő Postallal, melyet januárban követ a lebilincselő történetű Dungeon Siege játék alapján készült, hasonló című mozi.
További érdekesség, hogy a filmmágus és tiniidol végre saját kútfőből dolgozva is bemutatja nagyságát Seed című mesterművével. A mozi történetének ezúttal nem egy videojáték szolgátat alapot: egy megszállott sorozatgyilkos túléli kivégzését és koporsójából kimászva elindul segíteni az éhezőkön. Vagy bosszút állni mindenkin? Teljesen mindegy, Boll neve garancia a minőségre. Tűkön ülve számoljuk vissza a napokat a megjelenésig, csatlakozzatok ti is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)