Hirdetés

Mr. Freeze a Batman: Arkham Cityben

|

Szebb, nagyobb, hosszabb: ezek azok a kulcsszavak, amelyek egy igényes folytatást jellemeznek.

Hirdetés

Tűkön ülve várja minden - na jó, a legtöbb - Batman-rajongó, hogy végre őszbe forduljon az esztendő, s elérkezzen október 21., amikor Európa szerte megjelenik a Batman: Arkham City.



A Rocksteady legújabb játéka legalább olyan jól néz ki az álló- és mozgóképeken, mint elődje (szerintem még javult is a látvány), a játéktér, s ezzel párhuzamosan a játékidő is a többszörösére nőtt, ami pedig a nevesebb karakterek felbukkanását illeti, igazi sztárparádéra számíthatunk, hiszen Joker és Harley Quinn mellett Kétarc, Pingvin, Macskanő (irányítható segítőtárs), Robin (irányítható challenge módban - előrendelői DLC), és Mr. Freeze (akiről a Gamescomra készülve külön videót adtak ki) is keresztezi hősünk útját.



A Batman: Arkham City PC-s változata támogatni fogja a 3D monitorokat, az Nvidia kártyák tulajdonosai pedig némi fizikai tuningnak örülhetnek a PhysX révén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)