Hirdetés

'Napot...

|

Kellemes szombat delet, jó étvágyat az ebédhez! Ma is döglesztő időnk van, ellenben állítólag kedd környékén lesz egy kis zuhé. Addig is befekszek a fagyasztóba, ha probléma lenne :). Na, nézzük inkább mi van ma...

A bíró a tárgyaláson a sofőrhöz fordul, aki elütött egy idős hölgyet. - Miért nem dudált, amikor látta, hogy a kocsi elé lép a néni? - Nem akartam megijeszteni szegényt. - Ki az abszolút focidrukker? - Aki azt hiszi, hogy de Gaulle-t Albert Flórián rúgta. A rendőr sétál ötéves csemetéjével a tenger partján. - Nézd, apu, egy döglött sirály! - kiált fel a kisfiú. A rendőr felnéz az égre: - Hol? - Uram, mi az a púp a fején? - Tudja, Jean, a kozmetikusom azt ajánlotta, hogy használjak toalettvizet, és a fejemre esett az ülőke.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)