Hirdetés

NASCAR The Game 2011 - hivatalosan is bejelentve

|

Múlt héten már pletykálkodtak a játék készüléséről, de az Activision megtört, és végre hivatalosan is bejelentette a NASCAR The Game 2011-et.

Hirdetés

A játék fejlesztéséért az Egyesült Királyság-beli illetőségű Eutechnyx a felelős, és PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra illetve Wii-re fog megjelenni jövő év februárjában.

Ez lesz az első olyan NASCAR játék, amelyet már nem az EA Sports fejleszt. A játékban egyaránt játszhatunk saját versenyzőnkkel, vagy bármelyik NASCAR versenyzővel, összesen 22 valósághűen megalkotott pályán. Az autók és a törés gyönyörűen lesz kidolgozva, főleg a tömegkarambolok, melyekhez hasonlót eddig soha nem láthattunk egyetlen liszenszelt versenyjátékban sem. Az online többjátékos módban 16 játékos csaphat össze egyszerre, míg NASCAR tapasztalati pontokat is gyűjtögethetünk, melyekből aztán matricákat, speciális festéseket, szponzorokat és különleges versenyeket vásárolhatunk. A játék első trailere vasárnap reggel lesz látható az amerikai TV-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)