Hirdetés

Office 2007: az első biztonsági hiba

|

Néhány héttel az Office 2007 csomag megjelenése után az egyik biztonsági cég már fel is fedezete a termék első kritikus sebezhetőségét.

Hirdetés

Az eEye Digital Security egy figyelemfelhívó közleményben tudatta, hogy az Office 2007 irodai szoftvercsomag vizsgálata során egy viszonylag könnyen kihasználható, kritikus veszélyességű biztonsági hibára bukkant. A sebezhetőség a Publisher 2007 alkalmazást érinti, és kártékony kódok jogosulatlan távoli végrehajtását teszi lehetővé. Az eEye szakemberei egyelőre csak annyit árultak el a sérülékenységgel kapcsolatban, hogy az speciálisan szerkesztett Publisher fájlok révén használható ki, és ezek megnyitásakor azonnal sebezhetővé válnak az érintett rendszerek.
Tovább >>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)