Hirdetés

Ömlenek majd az érdekes új játékok augusztusban

|

A nyár utolsó hónapja is erős lesz, sok cím kipörög, mielőtt eljönne az őszi csúcsidőszak a jelenlegi generáció utolsó nagy címeivel, valamint az új generációval.

Hirdetés

2020. augusztusi videojáték megjelenések 4. hét

Tell Me Why: Episode 1 - augusztus 27. - PC, Xbox One

A Dontnod Entertainment következő kalandjátéka, a Tell Me Why középpontjában egy testvérpár áll, az ikrek Alyson és Tyler, akik anyjuk halála után visszautaznak alaszkai otthonukba, hogy újraéljék gyermekkoruk kellemes és kevésbé boldog pillanatait. Bár együtt nőttek fel, mindent másképp éltek meg, és nekünk kell eldöntenünk, melyikük változatát fogadjuk el valódinak, ami a végkimenetelre is hatással lesz. A három közül az első epizód augusztus 27-én jön, majd hetente érkeznek a folytatások, így nem kell hónapokat várnunk a befejezésre. Egyik központi eleme a transzneműség, meglátjuk, mennyire sikerül a csapatnak ezt jól kezelnie.

Final Fantasy Crystal Chronicles: Remastered Edition - augusztus 27. - PlayStation 4, Switch, iOS, Android

Egy újabb közkedvelt klasszikus spin-off tér vissza felújítva, mely eredetileg 2003-ban mutatkozott be Nintendo GameCube-on. A rajzfilmes RPG-ben egy olyan világba látogathatunk el, amit egy mérgező gáz fenyeget, de a főhős barátaival együtt kész megállítani.

Madden NFL 21 - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az e havi sportjátékok sorát amerikai focival folytatja a Madden NFL 21, amiben új játékmechanikákkal találkozhatunk, használhatjuk a sztárok egyedi képességeit, és akár hőssé is válhatunk.

Project Cars 3 - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Project Cars sorozat következő részében valamelyest testreszabható autókkal járhatjuk a világot, 140 pályán körözhetünk változó évszakok és időjárási körülmények közepette. A karriermódot újraépítették, hogy folyamatosan érezzük az előrehaladást, de ha ráununk egy kategóriára, játékkal kiváltható kreditekért cserébe ugorhatunk egyet. A csapat igyekezett javítani az irányításon is, és arra törekedett, hogy mind a veteránok, mind az újoncok jól érezzék magukat, valamint azoknak is jó élményben legyen része, akik nem csak gépi ellenfelekkel mérnék össze tudásukat.

Jump Force: Deluxe Edition - augusztus 28. - Switch

A különböző animék és mangák hőseit összeeresztő Jump Force sikerülhetett volna jobban, de majd talán a folytatás több szeretetet kap, ha készül. Addig viszont annak örülhetünk, hogy a switchesek sem maradnak ki a mókából.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Switch

És ha már japán rajzfilmek: sokkal izgatottabban várjuk a Tsubasa kapitány adaptációját, már csak azért is, mert ritkán látunk ilyen egyedi focis játékot. Lényegében a labdát kell rúgnunk, de a sorozatra jellemző túltolt mozdulatok is megjelennek benne, és képességeket használva szerezhetünk látványos gólokat.

Windbound - augusztus 28. - PlayStation 4

Misztikus szigeteket látogathatunk meg a Windboundban, ahol különféle titkok várnak minket, és természetesen a túlélésért is meg kell küzdenünk.

Immortal Realms: Vampire Wars - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Vámpíros stratégiai játékokkal sincs tele a padlás, de a helyzetet a Kalypso Media újdonsága kívánja javítani. Birodalom-menedzsment, körökre osztott harc, és még kártyajátékos elemek is megjelennek benne.

Wasteland 3 - augusztus 28. - PC, Mac, Linux, PlayStation 4, Xbox One

Négy éve jelentette be az inXile Entertainment következő szerepjátékát, a Wasteland 3-at, mely közösségi finanszírozással valósulhat meg, majdnem egy év késéssel az eredetileg tervezetthez képest, amiben a koronavírus is közrejátszott. Hamarosan viszont bejárhatjuk a posztapokaliptikus Coloradót a November csapat utolsó túlélőjeként, és körökre osztott harcokban vívhatunk meg ellenfeleinkkel.

Serious Sam 4 - augusztus - PC, Stadia

Annál pontosabbat egyelőre nem tudunk, hogy valamikor augusztusban jelenik meg a Serious Sam 4. Mindenesetre akármikor jön, mi örülni fogunk annak, hogy két halomra irthatjuk az ocsmányabbnál ocsmányabb lényeket.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)