Hirdetés

Otherland - az első béta hétvége ezen a héten pénteken kezdődik

|

A realU készíti ezt az mmorpg-t, amelyről talán méltánytalanul kevés szó esett eddig a gigászok árnyékában.

Hirdetés

Az Otherland egy Unreal Engine 3 által hajtott mmorpg, amelyet a gamigo ad majd ki. Az augusztus 31 és szeptember 2 közötti hétvégén rendezik a játék első béta hétvégéjét. 

A bejelentő cégek szerint a csúcstechnológia segítségével az akció-alapú mmorpg csodás tájakat, részletes karaktermodelleket és minőségi effekteket használhat. 

"Az első zárt béta hétvégén egy kicsi, könnyen kontrollálható csoport kap majd elérést. Mindezt azét, hogy érezzük a rendszer határait." - mondta Florian Hörpel, az Otherland termékmenedzsere.

Közben a fejlesztés ezerrel folyik, nemrégiben egy másik szimulációt is bemutattak, amely a Five Islands névre hallgat. Erről többek között az Otherland novellák írója, Tad Williams beszél

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)