Hirdetés

Overwatch - csak pár győzelem választ el a LEGO Bastion skintől

|

Egy új időszakos esemény indult tegnap este a Blizzard lövöldéjében. A cél 9 meccs megnyerése, a jutalom pedig egy nagyon cuki karakterkinézet.

Hirdetés

A Bastion's Brick Challenge a legújabb limitált idejű kihívás, mely során jutalmakat kapunk a játékbeli győzelmeinkért. A végcél a Brick Bastion skin megszerzése, amihez 9 mérkőzésből kell nyertesként távoznunk.

Hirdetés

A kihívás teljesítéséhez Arcade, Quick Play vagy Competitive meccseket kell lepörgetnünk, és ha meg akarjuk szerezni a Bastion skint, akkor legfeljebb szeptember 30-ig össze kell szednünk a 9 győzelmet. Utána már nem lesz alkalmunk begyűjteni ezt a cukiságot.

Az esemény alatt egyébként extra LEGO ikonokat és sprayeket is szerezhetünk az ebben a posztban felsorolt streamerek nézésével. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)