Hirdetés

PlayStation 4 - a Sony tudja, hogy baj van

|

A konzol európai startja sem volt annyira zökkenőmentes, mint azt a Sony szerette volna.

Hirdetés

Tudjuk, hogy idehaza még nem kapható hivatalosan a konzol, de azért nem lehetetlen már hozzájutni a PlayStation 4-hez Magyarországon sem, tekintve, hogy a gép európai startja tegnap volt. Nyilván rengeteg új felhasználó zúdult rá a PSN szervereire, ezek viszont nem annyira bírták a terhelést.

Rengeteg felhasználó jelentette, hogy képtelen bejelentkezni frissen szerzett gépén, aminek köszönhetően az online szolgáltatásokhoz nem is férhetnek hozzá. Szerencsére a Sony gyorsan észlelte a problémát (gondolom a leolvadó szervergépeknek azért van szaga), és értesítette is a felhasználókat, hogy tudnak a gondról és dolgoznak rajta.

Igaz, hogy mi hetekkel később kapunk konzolt, de mire ideér, már minden tökéletesen fog működni, és hibátlanul lehet majd játékokat fogyasztani a nyitólistáról. Legalábbis reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)