Hirdetés

Pokémon Sword és Shield - még több infó várható a héten

|

A The Pokémon Companynak akad még mesélni valója a játékok megjelenése előtt.

Hirdetés

Közeleg a Pokémon Sword és a Pokémon Shield megjelenése, ennek megfelelően pedig egyre több infót kapunk magáról a játékról. Noha már eddig is sokat megtudtunk a világról és szereplőkről, valamint a megjelenési dátumról is rég lehullt a lepel, úgy tűnik, hogy az alkotóknak még van mondandójuk, mielőtt rendelkezésünkre bocsátanák a játékokat.

Hirdetés

A legújabb Galar Research Update (ez a két játékot érintő bejelentés sorozat fantázianeve) augusztus 7-én, szerdán lát majd napvilágot helyi idő szerint délután háromkor. A legutóbbi ilyen esemény során meséltek kicsit a Galar régióban működő pokémon ligákról, illetve a Gymek vezetőiről is érkeztek hasznos tudnivalók.

Egyelőre csak találgatni tudunk, hogy miket tartogatnak nekünk a fejlesztők, de az több mint valószínű, hogy megismerkedhetünk majd néhány új lénnyel, illetve mivel még azt sem kötötték az orrunkra, hogy kik tesznek majd keresztbe nekünk a Galar régió felderítése közben, az sem kizárt, hogy az ellenlábasokról is megtudunk ezt-azt.

A Pokémon Sword és Shield játékok november 15-én érkeznek Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)