Hirdetés

Quantum Conundrum - két DLC érkezik, az egyik már jövő héten

|

A Square bejelentette, hogy a letölthető csomagra éhes játékosoknak már nem kell sokat várniuk.

Hirdetés

A Kim Swift fejéből kipattant alkotás a Portal játékokhoz hasonlóan szintén egyedi és kiváló lett, így nem csoda, hogy nagy rajongótáborra sikerült szert tennie.

A rajongótábor pedig újabb tartalmakat követel, amiket hamarosan meg is kaphat az alábbi két pakk formájában:

- The Desmond Debacle: A Quadwrangle Manor egy új szekcióját nyitja meg, az ebben lévő feladványok Desmondhoz fognak kapcsolódni. Július 31-től Steamen, augusztus 14-től PlayStation Networkön, augusztus 15-től XBLA-n (2.99 dollárért)
- IKE-aramba!: A játékosoknak meg kell menteniük Interdimensional Kinetic Entity-t, avagy IKE-ot a kastély egy újabb szekciójában. Augusztus 28-tól Steamen, szeptember 11-től PSN-en és szeptember 12-től XBLA-n (2.99 dollárért).

Mint köztudott, a Quantum Conundrum azon kevés játékok közé tartozik, amik esetében a PC élvez elsőbbséget. A játék maga június 21-én jelent meg a Steamen, a konzolos verziók pedig valamivel később érkeztek, így a DLC-k csúszása sem meglepő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)