Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a jövő héten már tesztelhető lesz az Operation White Noise

|

Aki még megjelenés előtt kipróbálná a White Noise új lehetőségeit az hamarosan megteheti ezt a Technical Test szerveren.

Hirdetés

Az Operation White Noise három új operátort, és egy hatalmas új pályát ad hozzá a Rainbow Six: Siege felhozatalához. A játék legújabb tartalmi csomagját november 20-tól mindenki letesztelheti majd az R6 Technical Test szerverein. Ott már mindkét Dél-koreai és az új lengyel operátor is játszható lesz.

Hirdetés

Amennyiben még nem volt szerencséd a Rainbow Six: Siege játékélményéhez, úgy most lesz alkalmad belekóstolni az ingyenes hétvégén. A móka holnap, azaz november 16-án indul és november 20-ig tart.

Akit esetleg érdekelné a játék profi ligája is, az megnézheti a Pro League döntőt, ami november 19-én, este 9-kor lesz a Rainbow Six: Siege hivatalos Twitch csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)