Hirdetés

Rainbow Six: Siege - videóban mutatkozott be az új pálya

|

Megjött az első videó az Operation White Noise helyszínről, a Mok Myeok Towerről.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege következő DLC-je, az Operation White Noise Dél-Koreába visz bennünket, ahol vár a Mok Myeok Tower. Ez egy high-tech kommunikációs torony, ami fehér színvilág ellenére is meglehetősen változatos pályákat kínál. Teljes bemutatót még nem, de egy teaser trailert már kaptunk róla.

Hirdetés

Jacques Wong pálya dizájner azt nyilatkozta, hogy a céljuk a magasság-, és az zuhanástól való félelem érzékeltetése volt.

Mint minden DLC, úgy a White Noise is hoz majd új operátorokat, de ezekről még semmit nem tudunk. A pályát mindenki ingyen megkapja, míg az operátorok a szezonbérlettel rendelkezőknek járnak. Természetesen idővel mindenki feloldhatja majd ezeket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)