Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jöhet még egy season pass?

|

Nem lenne egyedi eset, ha egy már megjelent és évadbérletet is kínáló játékhoz a tervezettnél több letölthető csomag volna megvásárolható. A Ubisoft most ezt fontolgatja.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege csendben startolt, de mostanra egész nagyra nőtte ki magát, köszönhetően a folyamatos frissítéseknek, bővítményeknek.

A Ubisoft korábban 8 operátort ígért a Season Pass vásárlóinak, melyből hat (Buck, Frost, Blackbeard, Valkyrie, Capitão és Caveira) érkezett meg eddig, kettő van még hátra, akiket 2016 utolsó negyedévében, október és december között láthatunk. Az ügynököket bárki ingyen is feloldhatja, de aki befizet, azonnal megkapja őket, ahogy megjelennek - sőt, még kicsivel előbb is. Mivel a játék népszerűsége még most is felfelé ível, várható, hogy jövőre is jönnek még frissítések, és ha a kiadó elhatározza, hogy egy évig még biztosan támogatja a játékot, van értelme egy újabb Season Passnak is.

Egy a napokban néhány játékosnak kiküldött kérdőív arra utal, hogy a csapat tényleg fontolgatja ezt. Az egyik kérdés arról érdeklődik, mit látnának szívesen a következő évadbérletben, a válaszlehetőségek között pedig egyebek mellett a ruhák, a havi skinek, az exkluzív testreszabási lehetőségek is szerepelnek. Egy skálán kell megadni, az adott kitöltő melyiket mennyire szeretné. 

Persze konkrétum még nincs, a Ubisoft pedig nem kívánta kommentálni a dolgot. Ti hogy látjátok, örülnétek neki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)