Hirdetés

Red Alert 3 - Obama Girl Ackerman elnöknek rázza

|

Az amerikai elnökválasztás demokrata jelöltjének egyik legnagyobb rajongója felkérésre a Red Alert 3-at népszerűsíti.

Hirdetés

Amber Lee Ettinger egy nem túl ismert amerikai színésznő és modell, aki az utóbbi időben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy mellbedobással buzdít az elnökválasztáson való részvételre, s ha már a tesztoszteron fűtötte férfiember urnához járul, akkor lehetőleg Barack Obamára tegye voksát.
Elsősorban a tízmillió feletti kattintást elért Youtube-videója ("I got a crush...on Obama") révén népszerűsíti kedvencét.



Több se kellett az Electronic Arts szemfüles marketingeseinek, akik megkeresték a szemrevaló hölgyet, s rávették, hogy készítsen egy új videót, amiben Obama helyett a Red Alert 3 szövetségeseinek elnökét, Howard T. Ackerman-t rajongja körbe. Természetesen a dal szövegét is kellő mértékben módosították. Megfelelő angol nyelvtudás esetén fetrengve röhög mindenki, aki értékeli a filmecske humorát.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)