Hirdetés

Red Faction: Guerilla - Fegyverkezzünk!

|

Mi másról is szólhatna egy olyan játék, amiben lázadó bányászt alakít a játékos, mint a korlátok nélküli rombolásról?

Hirdetés

Persze, lehetne a jó öreg alkoholista Sztahanov elvtárs módjára vetélkedni, hogy ki képes adott időintervallum alatt több követ kitermelni, de vélhetően hamar unalomba fulladna az egész, s inkább az egymás fejformájának csákánnyal történő átalakítása mellett döntenének a mókára és kacagásra vágyó játékosok. Tavasz van, no. Ugyanakkor az időjárás még nem partner ebben, a játékipar pedig tökéletesen érzett rá arra, hogy most érdemes a karácsonyi hajráról lemaradt játékokat piacra dobni, mielőtt még mindenki megindulna a legközelebbi óceán, tenger, tó, folyó, patak partjára strandolni, pecázni, csajokat bámulni. A pocakot ne felejtsétek ilyenkor behúzni!

guerilla-weapons2-gstv.jpg


Szóval a váratlan tavaszi csúcsforgalom egyik prominens résztvevője (demó is jön) lesz a Red Faction harmadik felvonása, ami már nem FPS, hanem TPS, de rombolni ugyanúgy lehet benne. Eszköztárunk egy részét már megcsodálhattuk egy korábbi videó segítségével, így ideje, hogy a maradékkal is közelebbi ismeretséget kössünk.
Kilőhető tapadóakna, amit ott és akkor aktiválunk, amikor nekünk tetszik.... jajj! Persze a hagyományos akna sem maradhat ki a szórásból. Tehát Red Faction Guerilla = nagy bádábumm!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)