Hirdetés

Rendhagyó módon támad fel a legendás Carmageddon-széria

|

A Bugbear Entertainment-féle Wreckfest masszív Carmageddon frissítést kap.

Hirdetés

A Bugbear Entertainment által fejlesztett, és a THQ Nordic gondozásában megjelent Wreckfest első körben még csak PC-kre érkezett meg 2018-ban, egy évvel később viszont már itt voltak a konzolos verziók, idén pedig PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is ellátogatott a játék. 

A Wreckfest most új update-et kap, a frissítés pedig a sokak szívében nosztalgikus húrokat megpendítő, brutálisan véres és rendkívül szórakoztató Carmageddon játéksorozatra épít.

Hirdetés

Az új bővítmény (avagy Tournament season) egészen konkrétan két ikonikus Carmageddon pályát (Bleak City és Death Canyon) tesz elérhetővé, új kocsiként pedig az Eagle R-t próbálhatjuk ki - ez ugyebár a 2016-os Carmageddon: Max Damage-nől lett átemelve. 

Nyilvánvalóan a Wreckfestbe oltott Carmageddon nem annyira kegyetlen, mint az eredeti játékok, de azért zombikat és zombi teheneket így is kapunk az új pályákon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)