Hirdetés

S.T.A.L.K.ER.: Collector's Edition dobozkép

|

Oleg barátom volt olyan jó, és prezentálta a márciusban megjelenő S.T.A.L.K.E.R. speciális kiadásának a dobozát, és annak tartalmát.

Hirdetés

Mit mondjak, annak idején a Half-Life 2-nek is bejött a Collector's Edition doboza, de ez valahogy még trendibb és stílusosabb lett. lesz benne pár apró érdekesség is: térkép a zónáról, némi történelmi háttér, és pár extra letöltési lehetőség a multiplayer módokhoz.



Bár a mostanában megjelent trailerek azt állították, hogy március 16-án jelenik meg a játék, a tényleges, és tuti dátum amerikában március 22, európában pedig március 23 lett. Ne feledjük azonban, hogy még ez előtt lesz egy publikus bétateszt, valamikor január végén, vagy február elején. Amint többet tudunk, máris mondjuk az infókat!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)