Hirdetés

Star Citizen - megvan a 43 millió is

|

A Cloud Imperium űrhajós játéka átlépte a 43 millió dolláros támogatói határt, melynek hála minden adakozó egy Omni Role Combat Armor boldog tulajdonosa lesz.

Hirdetés

Minden rajongó, aki csak résnyire is kinyitotta tárcáját Chris Roberts projektje miatt, egy Omni Role Combat Armor-t talál majd a tárgyai között a megjelenéskor. Az ORC természetesen sokkal jobb védelmet biztosít, mint az alap Army Ground Forces felszerelés.

A Star Citizen elérte a 42 milliós határt a hónap elején, ami megnyitotta a rajongók számára a felfedező osztályú mobiGlas-t, ami gyakorlatilag egy okostelefon űrutazóknak. Ha sikerül áttörni a 44 millió dolláros vonalat, akkor egy hangárszoba-rendszer kerül beépítésre, míg 45 milliónál egy titokzatos tárgyat kapnak az adakozók, amit ráadásul ők szavazhatnak meg.

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy hogy áll a Star Citizen fejlesztése, nézzétek meg a legutóbbi videót a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)