Hirdetés

Star Citizen - ilyenek lesznek a bolygók (videó)

|

Érkezett egy új Star Citizen gameplay videó, amiben megnézhetjük, hogy milyenek is lesznek a bolygók. Elég durva lesz ez a játék.

Hirdetés

A Star Citizen minden idők egyik legsikeresebb Kickstarter kampánya, aminek mostanra nemcsak az old-school, de az újgenerációs játékosok szívét is sikerült meghódítania.

A Star Citizenről Mocsy már írt nektek egy szép összefoglalót, de ez az a fajta projekt, ami folyamatosan folyamatosan változik. Minél több pénzt tol bele a rajongótábor, annál több új funkció kerül bele a játékba. A fejlesztők a CitizenCon 2014-en be is mutatták, hogy mit sikerült eddig összepakolniuk és természetesen ez a videó a netre is felkerült. Elég meggyőző képsorok következnek, bár nem a legjobb minőségben.

A Star Citizen megjelenéséről még nincs pontos adatunk, elméletileg valamikor jövőre várható, de ez még persze változhat. Nektek hogy tetszik? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)