Hirdetés

Star Wars Battlefront - ennyibe fog kerülni az Outer Rim DLC

|

Véletlenül kiderült, hogy mennyibe fog kerülni a Star Wars Battlefront első komolyabb letölthető csomagja.

Hirdetés

A sokaknak csalódást okozó megjelenés után végre hamarosan megláthatjuk, hogy mit is tud a Star Wars Battlefront első komolyabb DLC csomagja, az Outer Rim. Nyilván az Electronic Arts megosztó üzleti modelljét tekintve az is fontos kérdés volt, hogy végül mennyibe fog kerülni ez a cucc, de most ez is kiderült.

A külföldi GameStop üzletlánc weboldalán tűnt fel a DLC, ahonnan kiderül, hogy a megjelenésre április 5-én számíthatunk és 14.99 dollárt (vagyis nagyjából 4000 forintot) kell majd kiperkálnunk érte. Természetesen akinek megvan a Season Pass, az ezt az utóbbi lépést már letudta. Eredetileg márciusra tervezték a DLC megjelenését, de egyelőre az EA nem árulta el, hogy milyen okból történt a változás.

Az Outer Rim DLC-ben találunk majd 4 új pályát, 2 új hőst, új fegyvereket és kártyákat valamint egy teljesen új játékmódot is, az Extractiont, szóval még az is előfordulhat, hogy megéri (persze nyilván nem annak, aki már eddig is ki volt akadva a játék felépítésére). Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)