Hirdetés

Star Wars: The Old Republic - októberben érkezik az Onslaught kiegészítő

|

Végre megjelenési dátumot kapott a Star Wars MMO következő fejezete, amiben ismét egymásnak esik a Sith Birodalom és a Köztársaság.

Hirdetés

A Star Wars: The Old Republic ugyan alapvetően egy ingyenesen játszható MMORPG, de ha kiköhögjük a havidíjat, akkor hozzáférést kapunk minden elzárt tartalomhoz. Nem lesz ez másképp az Onslaught kiegészítő esetében sem, amit minden előfizető ingyen megkap majd.

Hirdetés

Az Onslaught sztorija két új bolygó, az Onderon nevű, dzsungellel borított planéta és a Mek-Sha nevű kalózkikötő körül fog forogni. Mind a Köztársaság, mind a Birodalom megjelenik ezeken a vidékeken, így nem egy összetűzésünk lesz az ellenséges oldallal. A háború végül Corelliára fog visszavinni bennünket, ahol egy új Flashpoint keretein belül harcolhatunk választott oldalunk mellett.

A fentieken kívül még rengeteg extra tartalom érkezik a magas szintű karaktereknek, a kiegészítő sztoriját pedig természetesen extra frissítések fogják bővíteni a jövőben. Az Onslaught megjelenése október 22-én esedékes, és aki szeptember 1-től október 22-ig fenntartja az előfizetését, a nautoli fajt is megkapja majd mellé - Kit Fisto is közéjük tartozik, ha esetleg nem ugrana be egyből a nép.

.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)