Hirdetés

Super Animal Royale - állatos battle royale még úgyse volt

|

Cukik, szőrösek és vérszomjasak, egymást gyilkolják. Ennyi az új ötlet a műfajban.

Hirdetés

Mindenki megpróbál leharapni egy darabot a battle royale ínycsiklandozó piacából és mindenki valami egyedinek vélt ötlettel kísérli ezt meg. Nemrég például a vízalatti cápás csatározást, a Last Tide-ot jelentették be, azonban a Pixile Studios például rájött, hogy aranyos állatkákkal még nem készült battle royale. Mostanáig.

Hirdetés

A Super Animal Royale játékmenetében egy ennivaló állatka felett vehetjük át az irányítást, hogy fegyvert ragadva kilyuggassuk a többiek bundáját... vagy amit növesztettek. A cél az, hogy mi váljunk a tápláléklánc csúcsává, ezt pedig olyan dolgokkal bolondították meg a fejlesztők, mint a top down perspektíva, a fog of war rendszer (lehet majd lopakodni és közelharcot is vívni) és még a magas füvet is elpusztíthatjuk értékes tárgyak reményében. A gyönyörű szigeten 64 élőlény eshet egymásnak, akiket testre is szabhatunk majd változatos felszerelésekkel. 

A Super Animal Royale októberben kerül fel a Steamre Early Access címként. Mi a véleményetek, megér majd egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)