Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt augusztus legjobb játéka?

|

Vajon a PC-t is behálózó Marvel's Spider-Man Remastered győz kiütéssel, vagy valamelyik másik augusztusi játék lesz a befutó? Ez csakis a voksokon múlik.

Hirdetés

Valamelyest felpezsdült az élet a múlt hónapban, de még mindig nem volt az igazi. A szeptemberi játékmegjelenésektől viszont már azt várjuk, hogy tényleg beröffentse az ünnepi szezont, amire a kínálatot végigböngészve meg is van minden esély. De ne szaladjunk ennyire előre, pláne addig ne, amíg nem mondtunk hoztunk ítéletet augusztus hava felett.

Meglátásunk szerint a hónap legerősebb címe egy Marvel's Spider-Man Remastered PC-s kiadása lett, de a Bullfrog és Peter Molyneux munkásságának fénykorát idéző Two Point Campus sem okozott csalódást. De ahogy máskor, úgy most sem mi kiáltjuk ki a hónap legjobbját, ezt meghagyjuk nektek.

Hirdetés

Nincs más dolgotok, mint a felsorolt címek közül arra rábökni, amelyik véleményetek szerint túlszárnyalja a többit. Ne feledjétek, hogy csak egyetlen jelöltetek lehet, ám ha ezt a korlátozást zavarónak találjátok, esetleg a kedvenc augusztusi játékotok lemaradt a listáról, a "Más, megírom kommentben" opciót javasoljuk. Annak pedig, aki úgy gondolja, a játékok egyike sem érdemli meg a voksát, ugyanakkor nem szándékozik befolyásolni a szavazás eredményét, annak a "Csak az eredmény érdekel" opciót érdemes választania.

Örülnénk, ha a szavazatotok leadása után kommentben kifejtenétek (lehettek rövidek, de az sem baj, ha bő lére eresztitek a mondandót, sőt), hogy miért épp ezt vagy amazt a játékot tartjátok a hónap legjobbjának, mivel tudott megragadni benneteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)