Hirdetés

Tales of Monkey Island gyűjtői kiadások - már előrendelhető

|

Kétféle változatban juthatunk hozzá a teljes Tales of Monkey Island sorozatot és mindenféle jópofa apróságokat tartalmazó gyűjtői kiadáshoz.

Hirdetés

Régóta tudjuk, hogy a Telltale Games ki fogja adni egy gyűjtői DVD formájában a Tales of Monkey Island sorozat mind az öt részét. Most elérkezett a pillanat: azonnal nem vehetjük ugyan birtokba, de a mai naptól előrendelhető a játék hivatalos oldalán. Akinek egyik epizód sincs meg, most mindent bepótolhat, akinek viszont már megvan valamelyik rész, azt is megteheti, hogy csak a hiányzó részeket szerzi be.

34,95 dollárt kérnek a dobozért, mely tartalmazza az öt részt, és gyűjtői kiadás lévén, természetesen szép adag extrát sűrítettek bele. A fejlesztő csapat komment videóit, az összes hivatalos trailert, videót és háttérképet megkapjuk, valamint egy rövid ízelítőt a Sam & Max: The Devil's Playhouse-ból.

Megvehetjük a Deluxe Edition-t is, ami inkább tekinthető valódi gyűjtői kiadásnak: a fenti DVD-n túl az ilyenkor szokásos csecsebecséket is megkapjuk. Vudu kártya, kalóz pénzérme, poháralátét, nyomtatott Gulf of Melange térkép, és még sok jópofaság lapul a dobozban. A Deluxe Edition mindennel együtt 45,95 dollárt kóstál, de ha már mindegyik részt megvettük, és olthatatlan vágyat érzünk a kedves kis kacatok iránt, akkor 14,95 dollárért "ápgrédelhetünk".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)