Hirdetés

Teenage Mutant Ninja Turtles - új társasjátékok érkeznek jövőre

|

Az IDW több új játékot is bejelentett, amelyek hamarosan egy Kickstarter kampány formájában indulnak útjukra.

Hirdetés

Az IDW Games bejelentette, hogy jövőre új társasájátékokat fognak piacra dobni a legmenőbb nindzsa teknőcök főszereplésével, melyek a Teenage Mutant Ninja Turtles Adventures gyűjtőnév alatt fognak majd futni.

Hirdetés

A játékok a TMNT: Shadows of the Past játékmenetére fognak majd épülni és a játék tervezője, Kevin Wilson is vissza fog térni, hogy segítsen kibővíteni a már meglévő rendszert. Az első két játék, a City Fall valamint a Change Is Constant januárban fognak útjukra indulni a Kickstarteren és természetesen új miniatűrök, képregények és további extrák is lesznek majd a csomagban, ráadásul Jerry Berrington szerint ez még csak a kezdet:

"Arra akarjuk használni a Kickstartert, hogy több játékoshoz juthassanak el a TMNT Adventures izgalmai, miközben úgy bővíthetjük újabb komponensekkel a játékot, ahogy azt egy hagyományos üzleti modell mellett nem tudnánk megtenni. Egy egész sorozatnyi Adventures témájú játékot terveztünk, amelyek segítségével közkedvelt karaktereket tudunk majd elhozni a társasájátékok világába."

Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)