Hirdetés

The Evil Within - egyszerre brutális és nevetséges a főellenség

|

Kattintás után megnézhetitek a The Evil Within főellenségét, aki... Hát, igazából mi sem tudjuk. Vigyázat, SPOILER.

Hirdetés

A The Evil Within nemcsak arról győzött meg minket, hogy a régi típusú horrorjátékoknak még a mai nap van létjogosultságuk, de egy életre megtanított minket arra is, hogy ne akarjuk Shinji Mikami fejében élni.

Erre már igazából a játék első küldetése után rájöhettünk, de ha valakinek sikerült eljutni a főellenségig, annak végképp nem kell ezt megmagyarázni. Az agyban lévő szörny agyában agonizáló emberszabású IZÉ még csak nem is fő célpontunk, mert még ennek a szájában is lakik valaki, akit tele kell pumpálni rakétákkal. Ez persze még nem mond semmit, ha nem bánjátok a komolyabb spoilereket, esetleg nem terveztétek végigjátszani a The Evil Withint, akkor kattintsatok a Polygon videójára.

Ez talán egy kicsit tömény lehet így csütörtök reggelre, de még mindig nem fáj annyira, mint egy hétfő. Mit szóltok? Nektek tetszett a The Evil Within?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)