Hirdetés

The Last of Us Part II és Desperados III - ezzel játszunk a hétvégén

|

Két, megjelenés előtt álló cím is befutott szerkesztőségünkbe, gondoskodva arról, nehogy unatkozzunk szabadidőnkben.

Hirdetés

Mindig öröm, ha az elmaradásainkkal folytatott kilátástalan küzdelem mellett érdemi újdonságokról is beszámolhatunk. Nem túlzás, hogy teljesen bezsongtunk a The Last of Us folytatása miatt, de akinek épp nincs módja vagy alkalma elmerülni a Naughty Dog alkotásában, az is talált magának olyan játékot, ami leköti, kikapcsolja, szórakoztatja, ideális esetben magába szippantja.

Hirdetés

HP - A The Last of Us Part II tölti ki szerkesztőségünk napjait, erről beszélünk, ezzel álmodunk. Sajnos többet még nem mondhatok róla, csak amit már egy előzetesben  leírtam nektek korábban, de most keresnem kell valami új játékot, hogy kitöltsem az űrt. Oké, a Modern Warfare természetesen tovább pörög, de az már nem is játék, hanem undorító függőség, életem megrontója. Azt hiszem akkor áll majd helyre a világ, amikor megérkezik a Ghosts of Thushima, mert jó lenne valami egészen új élményben elmerülni.

Paca - Befejeztem a The Witcher 3: Wild Huntot, és nem tudom nem folytatni a játékot a kiegészítőkkel, úgyhogy megerősítem, amit az elmúlt öt évben mindenki mondogatott: a CD Projekt RED tényleg valami különlegeset rakott össze. Szerencsére van még elmaradásom mással is, de nem tudom, belevetem-e magam egy másik, hasonló méretű játékba a közeljövőben.

Szada - Hétvégén nem sűrűn leszek otthon, de ha igen, akkor mindenképpen folytatom majd a sorozatos pótlásaimat: az Űrhadosztály első része például könnyen lecsúszott, így mindenképpen adok esélyt Steve Carrellnek a folytatásban, valamint a puliwoodos kollégák unszolására elkezdem a Ne szórakozz a macskákkal: Vadászat az internetes gyilkosra című dokumentum-sorozatot is. 

Szabi - Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy egyszerre értem a God of War és az Uncharted 3 végére, tehát most kicsit úgy érzem magam, mint Escobar az elhíresült gifen. Szemezgetek a Dragon Age: Inquisitionnel, ami régóta kacsintgat rám a könyvtáramból, de még várom a jelet a bájtok szellemeitől, hogy ismét elszánjam magam egy grandiózus, többé-kevésbé nyílt világú szerepjátékra. 

Kivi - A megjelenéskor még nem jutott időm a Mortal Kombat 11: Aftermath DLC-re, viszont a hétvégén kipróbálom a legújabb harcosokat, és természetesen a sztori küldetéseket is teljesítem. 

Mooseman - Rám is elég sűrű hétvégi program vár, de az üresjáratokat szerintem a Híradósok című sorozattal töltöm ki, illetve folytatom Geralt kalandozását, viszont immáron Toussaint mámorítóan mesés vidékén. Nem bírtam magára hagyni Geraltot múlt héten, így gyors le is nyomtam a Hearts of Stone DLC-t, ami a legkisebb túlzás nélkül is zseniális. Remélem, a borban és vámpírban gazdag hercegség is hasonló élményeket tartogat számomra. 

Csirke - Átnéztem az Xboxomat, amin egy halom olyan játék lapul ezer éve feltelepítve, amit még soha a büdös életben nem indítottam el. Ilyen volt a Far Cry New Dawn is, amibe most végre belekukkantottam. Nem váltja meg a világot, nem is túl jó, de arra tökéletesen megfelel, hogy puffogtassak kicsit. 

Chava - Bár a későbbi évadok nem értek fel az elsőhöz, azért csak lepörgetem a 13 Reasons Why utolsó etapját. Aztán amint végeztem vele, söprök is vissza a poros vadnyugatra, hogy szedett-vedett bandámmal igazságot szolgáltassak. A Shadow Tactics: Blades of the Shogun fejlesztői ismét bizonyították, hogy mesterien értenek a taktikai játékokhoz.

Mi kiteregettük a lapjainkat, most rajtatok a sor. Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)