Hirdetés

The Witcher - Enhanced Edition augusztusban v. szeptemberben

|

A The Witcher Enhanced Edition kiadványa a májusi megjelenés helyett valamikor augusztusban vagy szeptemberben lesz elérhető.

Hirdetés

Chavalier április végén jelentette, hogy a The Witcherhez készülő Enhanced Edition sajnos nem készül el a korábban tervezett időpontra. A javított változat többek között új kalandokat, felmpumpolt grafikát, kevesebb töltési időt, egy modkészítőt és két soundtracket is tartalmaz majd, azonban a honosításoknak köszönhetően nem tudják tartani a lengyelek a belőtt május 16-ai dátumot. Sokáig hallgattak az új megjelenési dátumról, azonban ma délelőtt hivatalos közleményben tudatták a világgal, hogy valamikor augusztusban vagy szeptemberben érkezik meg a csomag.

the_witcher_aug.jpg

Érdekesség, hogy a korábban leleplezett konzolos verzióról is elhintettek ezt-azt. Maciej Sachmacinski, a játék producere úgy nyilatkozott az X360-as átiratról, hogy a munkálatok nagyon jól haladnak, de egyelőre korai lenne debütálási időponttal előállni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)