Hirdetés

The Witcher - Késik az Enhanced Edition

|

Nem meglepő, ám mégis elszomorító hír, hogy a tavalyi év legjobb PC-s szerepjátékának javított változata csúszik.

Hirdetés

A CD Projekt Red csapata komolyan akarja venni azon ígéretét, hogy kigyomlálják az alapjáték hibáit, s pótolják a kivágott szövegrészeket. A honosított verzióknak köszönhetően mindez a tervezettnél több időt igényel, ezért a május 16-ra belőtt megjelenési dátumot tekinthetjük anuláltnak. Hogy pontosan mekkora csúszásról is van szó, azt a napokban jelentik majd be egy hivatalos sajtóközlemény keretében.

witcher01.jpg


Mint ismeretes, a The Witcher Enhanced Edition új kalandokat csap Geralt történetéhez. A Price of Neutrality hősünk előéletéből mutat be egy szeletkét, míg a másik szál a közeli barátra, Dandelionra fókuszál. Ezen felül természetesen hibajavítás, a sokat kritizált töltési idő rövidülése, változatosabb kinézetű NPC-k, tovább csiszolt grafika, javított párbeszédek és egy küldetésszerkesztő kerül majd a csomagba. Ezek egy része már elérhető a nemrég kiadott 1.3-as javítás révén.

Update: A legfrissebb információk szerint az Enhanced Edition angol, német, orosz és mint az magától értetődő, lengyel nyelven jelenik meg teljes szinkronnal. Nálunk hivatalosan nem is kerül forgalomba, tehát nem is lesz érdemes az üzletek polcain keresni, hacsak nem hoz be valamelyik kereskedő a nemzetközi piacra szánt verzióból néhány dobozzal.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)