Hirdetés

Titanfall 2 - egy régi, közkedvelt térkép tér vissza

|

A War Games csatatér a hónap végi frissítéssel jön vissza, amit több apró újdonság is követni fog.

Hirdetés

A következő Titanfall 2 frissítés június 27-én fog befutni benne egy térképpel, amit az első rész játékosai nagyon szerettek. A War Games talán a legszebb csatatér volt az összes közül, ami az új epizódban csak még jobban fog kinézni.

Világító falak, modern épületek, kék, és narancssárga világítás. A sci-fi-hangulatot ezen a csatatéren maxolták ki a fejlesztők, nem hiába szerették a játékosok. Az első részben így nézett ki War Games:

Az új patch nemcsak a fenti csatateret hozza vissza, de egy újjal is jelentkezik. A Traffic egy Live Fire térkép, ahol a bedugult utakon és a számtalan járgány között kell helyt állnunk. Egyébként lesz még harmadik fegyver slot, balansz módosítások, és apróbb javítások, mindez természetesen ingyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)