Hirdetés

Több, mint 40 licenc a CryEngin 3-ra

|

A Crysis 2 a legutóbbi foltozás után teljes DirectX11 pompájában tündököl, amire mindent lehet mondani, de azt nem, hogy rusnya lenne. Úgy tűnik, ezzel másik is így vannak.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy hamarosan újabb CryEngine 3 hajtotta játékok fognak piacra kerülni, legalábbis ezt mondta Carl Jones, globális üzletfejlesztési igazgató.

"Már több, mint negyven licenccel adtunk ki a CryEngine 3-ra, de értelemszerűen nem szabad még beszélnünk konkrétumokról. Természetes, hogy a fejlesztéshez idő kell, emiatt pedig később lehet információkat közölni, de vannak ismert kiadók, valamint független fejlesztői stúdiók a sorban. Amit elmondhatok, hogy lesz egy aréna-alapú lövöldözős játék, mely a Nexuiz nevet viseli és az Illfonic alkotása, és letölthető játékként fog érkezni konzolokra. Ez a játék AAA cím lesz, egy igazi high-end termék, mely hozzáférhető lesz XBLA, PSN-en keresztül is, de a PC sem kizárt.

Ezen kívül fejlesztés alatt áll egy sandbox típusú játék is, illetve valami egészen szokatlan is, de erről valóban nem mondhatok többet. Arra igyekszünk odafigyelni, hogy a motorunkkal készülő játékok ne legyenek egyformák, hiszen abba gyorsan belefásulnak a játékosok, és a technológiánk elég erős ahhoz, hogy e legkülönfélébb játékokat lehessen belőle megalkotni anélkül, hogy bárki azt mondhatná, hogy megcsömörlött a CryEngine 3 játékoktól. Sokféle stílus van, amiben érdemes próbálkozni, az autós játékoktól az akció-kalandokon keresztül az MMO-kig, és ehhez a mi motorunk kiváló partner."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)