Hirdetés

Tom Clancy's The Division 2 - megjelenés után nem lehet majd akárhol kulcsot venni

|

Március 15 után elfelejthetjük az olcsó kódos oldalakat.

Hirdetés

A Ubisoft húzott egy meglepőt, amikor bejelentette, hogy a Uplay mellett PC-n kizárólag az Epic Store-ban lesz elérhető a Division 2. A kiadó azóta egyáltalán nem bánta meg a döntést, sőt, még közelebb simulnak az Epichez.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy a megjelenés után nemcsak a Steamet kerüli el a játék, hanem olyan népszerű, korábban hivatalos partnerként funkcionáló oldalakon sem lehet majd kapni a kulcsokat, mint a Green Man Gaming vagy épp a Gamesplanet.

A Gamesplanet nyilatkozatából kiderült, hogy bár most még náluk is vannak kulcsok, március 15. után már csak a Uplayen és egy "másik digitális áruházban" lehet majd azokat kapni. Nem nehéz kitalálni, hogy melyikre gondoltak. Segítünk, nem a Steamre.

Titeket befolyásol a vásárlásnál, hogy milyen kliensben elérhető egy játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)