Hirdetés

Tömve lesz jobbnál jobb játékokkal február

|

Rögtön az első héten érkezik a Dying Light 2, aztán minden hétre jut valami hasonlóan erős újdonság.

Hirdetés

2022. februári megjelenések - 3. hét

Dynasty Warriors 9: Empires - február 15. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Az Empires sorozat új része PC-re már decemberben megjelent japánul, de most jön az angol változat és érkeznek a konzolos kiadások is. A játékban vegyesen kell gigantikus csatákban harcolnunk és a politika kalandos útjain lavíroznunk. Akit érdekel, a demóját már most megtalálja konzolokon.

Hirdetés

The King of Fighters XV - február 17. - PC, PS4, PS5, Xbox Series X|S

Az SNK verekedősjáték-sorozatának új része az Unreal Engine 4 segítségével válik látványosabbá. A The King of Fighters XV folytatja az előző rész történetét, ezúttal két harcos, Shun'ei és Isla lesznek a középpontban.

Total War: Warhammer 3 - február 17. - PC

A fantasztikus Three Kingdoms és a szintén remek Troy után a Total War sorozat újra fantasy területekre téved, ismét a Warhammer világába térhetünk vissza, hogy emberi civilizációk és a káoszistenek frakcióinak valamelyikét irányítva küzdjünk a dicsőségért. Az események helyszínéül a Káosz Birodalma szolgál majd. Hagyományos játékmenetre, de izgalmas új egységekre és helyzetekre számíthatunk, a stratégiai játékok kedvelői tartsák a radarjukon.

Horizon: Forbidden West - február 18. - PS4, PS5

Az elmúlt öt évben rengeteg fantasztikus játék jelent meg PlayStation platformokra, és szinte mind úgy zárult, hogy a fejlesztők belengették egy folytatás lehetőségét. Elsőként Aloyt kísérhetjük el új kalandokra, aki a Horizon Forbidden Westben a mai Egyesült Államok területének nyugati régiójába indul, hogy egy rejtélyes fertőzés után nyomozzon. Útja során új, barátságos és ellenséges törzsekkel találkozik, eddig nem ismert gépekkel küzdhet meg, és olyan tájakat láthat, amilyeneket élete során még soha. PlayStation 5-ön akár 60 fps-sel is játszhatjuk, de PlayStation 4-en sem lesz épp csúnya.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)