Hirdetés

Tömve lesz jobbnál jobb játékokkal február

|

Rögtön az első héten érkezik a Dying Light 2, aztán minden hétre jut valami hasonlóan erős újdonság.

Hirdetés

2022. februári megjelenések - 4. hét

Sol Cresta - február 22. - PC, PS4, Switch

Az eredeti tervek szerint még tavaly év végén jelent volna meg a PlatinumGames retro shoot-em-upja, a Sol Cresta, de végül úgy látták jónak, ha elhalasztják az idei évre. Tényleg retro lesz, látványában, hangulatában a klasszikus, űrhajós lövöldözős játékokat idézi. Nézzétek meg a videót, az segít eldönteni, hogy nektek való-e.

Hirdetés

Destiny 2: The Witch Queen - február 22. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Számos, a közösségnél vegyes fogadtatásra találó döntés ellenére is él és virágzik még a Destiny 2, így hát jön a következő kiegészítő, a The Witch Queen, középpontban Savathûnnal, Oryx nővérével. Új küldetésekre, helyszínekre, multis pályákra, fegyverekre és egy új raidre is számíthatunk, valamint még több tartalomra az év folyamán.

Martha is Dead - február 24. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A pszichológiai horror műfaja iránt érdeklődőknek érdemes felírnia a Martha is Deadet. A játékban 1944-be, Olaszországba kerülünk, ahol egy fiatal lány, Giulia egyedül kénytelen megbirkózni ikertestvére, Martha halálával, miközben a német és a szövetséges hadseregek csatája zajlik. Nem csak ő keresi az igazságot, neki is vannak rejtegetnivalói. Olasz szinkront hallhatunk a teljes autentikusság jegyében.

Assetto Corsa Competizione - február 24. - PS5, Xbox Series X|S

Az Assetto Corsa Competizione már 2019-ben belopta magát a szimulátorrajongók szívébe, és most érkezik az új generációs konzolokra optimalizált változat, amire a korábbi verzió tulajdonosai ingyen frissíthetnek. Tükörsima, 60 fps-es képfrissítés, 4K felbontás teszi látványossá a GT3 versenyszéria köré épülő játékot.

Grid Legends - február 25. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Grid sorozat idén kipróbál egy új irányt, a Grid Legendsben ugyanis előtérbe kerül a történetmesélés: a sztorit a Netflix Forma 1-es dokumentumsorozata inspirálta, és közismert színészek tűnnek majd fel benne. Aki ezt kerülné, 130 pályán autózhat több mint 100 jármű valamelyikének volánja mögött ülve, saját versenyeket alkothat, részt vehet a sorozat történetének legtartalmasabb karriermódjában, vagy összemérheti tudását másokkal online, 22 fős versenyek keretében. Reméljük, ebben sikerült mindent helyrehozni, amit a közönség az előző rész esetében kifogásolt.

Elden Ring - február 25. - PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S

Azóta övezi óriási felhajtás az Elden Ringet, mióta néhány éve bejelentették - sokakat már azzal sikerült megnyerni, hogy ez a From Software új játéka, azzal pedig, hogy a Trónok harcát is jegyző George R. R. Martin is részt vett a fejlesztésében, még több érdeklődre talált. A fantasy akció-szerepjátékban egy tartalmas és jelentős méretű világot fedezhetünk fel, ahol összetett katakombák várnak minket, meg persze erős szörnyetegek, akiket nehéz lesz leküzdeni. Szabadon eldönthetjük, a mágiát vagy a nyers erőt használjuk-e inkább.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)