Hirdetés

Trackmania United novemberben? Vagy februárban?

|

Úgy látszik ez a hétvége az autós játékoké: bejelentették ugyanis hogy hamarosan megjelenik a Trackmania legújabb része, az United.

Hirdetés

A hír érdekessége az, hogy 10000 példányt (amolyan limitált szériát) már interneten meg lehet rendelni, és ez november 17.-én meg is jelenik majd. Maga a játék azonban csak 2007 februárban kerül majd a polcokra. Hogy mi ebben a trükk és a jó?

A Trackmania United ugyanis annyiban több elődeinél, hogy a szokásos akció, sebesség meg autós élmény mellett nagyon részletes tartalomeditorral rendelkezik. Ennek segítségével bárki képes létrehozni, egymásnak megmutatni vagy egymás között megosztani különböző festéseket, pályákat, környezeteket és videókat. S ez nemcsak azért jó, mert így a játékhoz mindig lesznek friss pályák, hanem az United közösség-építő szerepe is tagadhatatlan. Jah, és miért is adnak el 10000 példányt előre? Hogy mire a boltokba kerül a játék a tömegeknek, addigra legyen elég, a felhasználók által létrehozott új kocsidesign, pálya, videó stb... Ravasz mi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)