Hirdetés

Tron: Legacy fénymotoros részlet

|

A Comic Con apropójából egy izgalmas jelenetet láthatunk a kultikus Tron mozifilm folytatásából.

Hirdetés

27 éve már annak, hogy a Disney megmutatta, milyennek képzelik egy számítógép belsejét. Az 1982-es Tron sokkal kisebbett pukkant, mint amire eredetileg számítottak. Az utókor viszont jobban értékelte, mint az akkori mozilátogatók, így ma már kisebbfajta kultusz övezi a Jeff Bridghes és Bruce Boxleitner (Babylon 5) főszereplésével készült filmet.



A kilencvenes évek közepétől rendszeresen röppentek fel pletykák, melyek szerint a Disney felmelegítené az ötletet, s elkészítené a folytatását, de egészen a tavaly Comic Con alatt tesztvetítésként bemutatott jelenetig egyetlen kívülálló sem lehetett biztos benne, hogy újabb Tron mozi születik.



A sok helyen még most is Tron 2.0-ként szereplő Tron: Legacy nem a Monolith remek játékára (Tron 2.0) épül, így nem a Bruce Boxleitner által megszemélyesített Alan Bradley fia, hanem Kevin Flynn (Jeff Bridges) fia, Sean (Garett Hedlund) körül zajlanak majd az események. A húszas éveiben járó fiatalember  eltűnt apja nyomában járva belép ugyanabba a számítógépbe, s hamarosan szembetalálja magát a különös világ lakóit rettegésben tartó új veszedelemmel.
A Daft Punk zenéjével kísért film bemutatására 2010-ben kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)