Hirdetés

Ubisoft - Új csodafegyver a kalózok ellen

|

Yves Guillemot bizakodva tekint a jövőbe, és új csodafegyvert készül bevetni a kalózok ellen.

Hirdetés

Guillemot bátyó szereti osztani az észt, és igaz ugyan, hogy néha olyan dolgokat is mond, ami nem valószínű, hogy valaha is bekövetkezik, azért nem árt odafigyelni rá. A legújabb hírek szerint, hamarosan jajj a PC-s kalózoknak.

Guillemot csapata ugyanis egy teljesen új megoldáson dolgozik, hogy meggátolja a PC-s kalózkodást. Sajnos pontosabb információk helyett csak sejtelmes, mindent tudó mosoly volt Guillemot ajkán, amikor a részletekről faggatták. Elmondása szerint a hadjárat jövőre indul igazán útjára, de már egy idén megjelenő játékban is megtekinthetjük. Hogy pontosan melyik lesz ez a játék, szintén nem derült ki, de mivel a legtöbb Ubisoft játék késik, nem túl nagy a választék. Mi kíváncsian, a kalózok rettegve várják Guillemot úr nagyszabású terének debütálását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)