Hirdetés

A folyamatos online kapcsolat kérdése nem gond a Ubisoft szerint

|

Yannis Mallat egy interjúban elmondta: szerinte felkészültünk a folyamatos online kapcsolatot igénylő masinákra. Valóban így van?

Hirdetés

Az egész "mindig-online" mizéria egy Xbox 720-as pletykával kezdődött, miszerint a Microsoft újgenerációs konzoljához folyamatos internetkapcsolat szükségeltetik majd.

Fogalmazzunk úgy, hogy a játékosok nem fogadták kitűnő örömmel a híreszteléseket, a helyzetet pedig csak fokozta Adam Orth, a Microsoft előző kreatív igazgatójának egyik Twitter bejegyzése. Adam nem értette, miért kell "drámázni" emiatt, hiszen manapság minden be van kapcsolva és online kapcsolattal rendelkezik. Amikor néhányan felhívták figyelmét gondolatmenetének támadható pontjaira, nem túl udvarias módon válaszolt az észrevételekre.

 

Ezúttal Yannis Mallat, a Ubisoft Montreal ügyvezető igazgatója nyilatkozott az ügyben, aki a The Guardian-nak adott interjújában az újgenerációs konzolokról mesélt. Amikor ahhoz a kérdéshez értek, vajon a játékosok felkészültek-e egy "mindig-online" konzolra, Mallat így válaszolt: "Nos, ezt a Microsoft-tól és a Sony-tól kéne megkérdezni. Én azt mondanám, hogy manapság már sokan alapból online vannak valamilyen eszközön keresztül, ezért úgy sejtem, a közönség készen áll."

Bizonyos források szerint bő egy hónap múlva, május 21-én mutatják be az Xbox 720-at a nagyközönség számára, legkésőbb akkor kiderül, valóban szükség lesz-e folyamatos internet kapcsolatra. Addig is: kedves közönség, ti mit szóltok mindehhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)