Hirdetés

Újabb jel utal arra, hogy PlayStationön kaphat folytatást a Sunset Overdrive

|

Egyre érdekesebb pletykák keringenek az egykori Xbox-exkluzív akciójáték körül.

Hirdetés

A Sunset Overdrive az Xbox One-generáció hajnalán érkezett, és ugyan nem tarolta le a kasszákat, egy nagyon szórakoztató lövölde volt. Az energiaitaltól szörnyeteggé vált emberek felrobbantása nagyon kellemes órákat kínált, így amikor a fejlesztőstúdió, az Insomniac Games átkerült a Sony istállójába, felmerült a kérdés: kapunk-e portot vagy folytatást?

Az előbbi egyre valószínűbbnek tűnik a közelmúltbeli események ismeretében, de az utóbbi sem lehetetlen.

Hirdetés

A játék rendezője, Marcus Smith leült egy interjúra a GQ Magazine újságírójával, ahol több téma is előjött, köztük a Sunset Overdrive-val.

"Vannak még sztorik, amiket elmesélhetnénk arról az univerzumról, és imádnám, ha visszatérnénk hozzá. Annak a játéknak nagyon élveztem a fejlesztését."

Ugyan ez nem jelenti azt, hogy ténylegesen készülnek folytatással, de Smith szerint minden esély megvan.

"Én úgy vagyok vele, hogy soha ne mond, hogy soha. Már a Sonyhoz tartozunk, de mivel miénk az IP, ezért tényleg semmi nem állíthat meg minket, azt leszámítva, hogy nagyon sok izgalmas projekttel készülünk a jövőre."

A legvalószínűbb forgatókönyv, amit el tudunk képzelni, az az, hogy a Sony majd kiadja az eredeti felújított verzióját PlayStation 5-re, és ha az jól szerepel, akkor jöhet a folytatás. A srácoknak rengeteg bejelentenivalójuk van a következő hónapokra, így nem lennénk meglepve, ha hamarosan a Sunset Overdrive is neve is előkerülne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)