Hirdetés

Újabb PES 2012 demó a kezdőkörben

|

Az augusztus végi betekintő után itt egy újabb, részletesebb tutiság.

Hirdetés

A Konami ma kiadta a Pro Evolution Soccer 2012 következő demóját, melyben 10 perces mérkőzéseken rúghatjuk a bőrt, a két konzolon, és a PC-n is. Mindezek mellett kipróbálhatjuk a Challenge Training-et, melyben tapasztalatokat szerezhetünk a az alapokkal és a megújult irányítással kapcsolatban is.

Egyébiránt a Pro Evolution Soccer 2012 ezen demójában szerepel a Tottenham Hotspur, FC Bayern München, FC Internazionale Milano, Rangers FC, Club America, és a Sport Club Internacional is. Mindezek mellett a kiadó szerint a játékosok érzékelhetik, hogy mire képes az aktív AI, valamint az off-the-ball irányítás, mely szerintük a PES 2012-t a legrealisztikusabb futball szimulátorrá teszi. A végleges játék 2011 októberében fog megjelenni, PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS2-re, PSP-re, és Wii-re.

PES 2012 demo #2 - GamersHell

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)