Hirdetés

Uncharted 4: A Thief's End - ezeket kínálják a gyűjtői kiadások (videó)

|

Már nem sokat kell kibírnunk, míg megjelenik a PlayStation 4-exkluzív Uncharted 4: A Thief's End, addig viszont van idő megismerkedni a játék speciális kiadásaival.

Hirdetés

Megannyi csúsztatás után az Uncharted 4: A Thief's End végre aranylemezre került március közepén és május tizedikén minden kétséget kizáróan meg fog jelenni PlayStation 4-re, viszont egy fontos kérdést még el kell dönteniük a játékosoknak a premier előtt. 

Mégpedig azt, hogy a normál kiadást vagy a Special Editiont szerezzék be? Utóbbi a magától értetődő Uncharted 4 játékszoftver mellett egy ízléses fémdobozt, egy művészeti albumot, Naughty Dog matricákat és multiplayer bónuszokat is tartalmaz, de az alábbi trailer mindezt bemutatja vizuálisan is: 

Az Uncharted 4: A Thief's End Special Edition változatát az 576 KByte-tól is beszerezhetitek, az előrendelőknek ajándék DLC csomag is jár hozzá (a készlet erejéig).

Ha a szobrokért vagytok oda, akkor pedig a Collector's Edition a legjobb választás a számotokra. Erről is érkezett egy bemutató videó:

Ti melyik kiadás mellett döntötök?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)