Hirdetés

Uwe Boll lenyomja Indiana Jones-t

|

Rég volt már hírünk Uwe Bollról, ám most beszámolhatunk arról, hogy hősünk éppen Steven Spielberget készül lenyomni.

Hirdetés

A rendező ugyanis pont május 23-án bocsátja útjára a Postal mozit a tengerentúlon, ugyanazon a hétvégén, amikor Indiana Jones legújabb kalandja is rajtol. Amikor Bolltól megkérdezték, hogy mégis mennyi esélyt lát a Kristálykoponya királyságával szemben, a következőt válaszolta:

"Az Indiana Jones hétvégén - május 23-án - el fogjuk pusztítani Jones-t. Mind tudjuk, hogy Harrison Ford öregebb a nagyapámnál, és az ideje lejárt (ahogy Michael Moore mondaná). Spielberg hajlamos a felületességre. Ezt láthattuk a Világok harcában (mi a ****-ért élte túl a srác?), valamint a Cápában, az E.T-ben, a Münchenben, stb.! Az én teljesítményem a Postalban egy náci vidámpark tulajdonosaként simán felülmúlja Ben Kingsley-t a Schindler Listájában!"

Legalább humorérzéke van az öregnek, mivel azt nem tudom elhinni, hogy ezt képes volt komolyan gondolni.

postal.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)