Hirdetés

Valami nagy bejelentésre készül az Apple

|

Zeus Kerravala, a ZK Research elemzője iparági pletykákra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple január végén egy New York-i sajtótájékoztatón mutatja be legújabb fejlesztéseit. De mik lesznek azok?

Hirdetés

„Valamilyen médiával kapcsolatos esemény lesz" - nyilatkozta Kerravala. „Valószínűleg (elektronikus) könyvekkel, magazinokkal és az iBookkal foglalkozik majd. Legalábbis erre utal az a tény, hogy New Yorkban tartják."

Kerrevala szerint a helyszín mellett (New York az utóbbi időben az elektronikus könyv- és lapkiadás fellegvárává vált) az Apple stratégiája is arra utal, hogy az iBook lehet a titokzatos sajtótájékoztató témája. Ha kíváncsi vagy a részletekre, vagy csak simán Apple rajongó vagy, akkor a Computerworld cikkéből mindent megtudhatsz, a kommentek között pedig várjuk az ötleteket: vajon mire készül az Apple?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)