Hirdetés

Wendigo lemezbemutató

|

Kedves barátom és kollégám, BZ mester lemeze épp most jelenik meg. Ezen jeles esemény alkalmából Gyu úgy gondolta ír egy szösszenetet az albumról, mely egyéni véleményem szerint is eléggé jól sikerült. Ha ide kattantok, még két rövid részletet is meghallgathattok a muzsikákból. Az irományt alant találhatjátok meg:

A Disconnected-et már az EP óta ismerem, kiváló zúzós nóta, szintén erőteljes lelki vívódásokról, minden Wendigo koncert egyik fő attrakciója, Queen-re emlékeztető gitárduett kiemelkedő momentuma a lemeznek: én magam úgy érzem a gitáros bácsikat többször is szabadon lehetett volna hagyni gépészkedni kicsit.
Erre tessék »

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)