Hirdetés

World of Warcraft - Metallica dübörög a legújabb trailerben

|

A legnagyobb rajongók ki sem logoltak a megjelenés óta, de ha egyszer megteszik, itt várja majd őket két ütős trailer.

Hirdetés

World of Warcraft kiegészítő megjelenése még sosem volt zökkenőmentes, és a szerverekkel természetesen ezúttal sem volt minden rendben, de a Blizzard előrelátó volt, és összedobott két trailert, hogy azok se unatkozzanak, akik nem tudnak belépni a játékba.

Hirdetés

Rögtön két trailer is érkezett. Az első egy supercut, ami a korábbi trailerekből lett összerakva. Elsőre azt hittem, hogy egy rajongói videóról van szó, hiszen ki gondolta volna, hogy a Blizzard Metallicát vág majd egyszer egy előzetes alá.

A második videó még tegnap került fel, és bár nem annyira részletesen kidolgozottak az animációk, mint amit megszoktunk a WoW cinematic videókban, azért így sincs okunk panaszkodni.

Ti hogy álltok, 120-as már a mainetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)